L.O.L. Surprise Loves Mini Pop Sweets Surprise-O-Matic

Beoordeling 5 / 5 door 2 klanten
Afmeting verpakking: 16 x 9 x 9 cm
19 % korting
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu besteld, morgen in huis - Express Service
15,99 12, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 51.215 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
LOL Surprise Loves Mini Sweets Surprise-O-Matic-poppen met 9 verrassingen, snoepthema, accessoires, verzamelpop, verpakking om de vorm van een snoepautomaat.

Maak kennis met de LOL Surprise Loves Mini Sweets Surprise-O-Matic-poppen in onze gloednieuwe Surprise-O-Matic-snoepautomaatverpakking! LOL Surprise is de samenwerking aangegaan met iconische snoepmerken om je de LOL Surprise Loves Mini Sweets te kunnen bieden! Je favoriete snoepjes zijn nu je favoriete poppen! Ga op zoek naar personages van Jolly Rancher, Hershey’s Chocolate, Reese’s, Chupa Chups, Milk Duds, Sweethearts, Twizzlers, Bazooka Joe, Pez en Peeps. Deze B.B.’s zijn zo zoet als maar zijn kan en maken dolgraag plezier. Met de Surprise-O-Matic is het uitpakken van deze 9 schattige verrassingen nu nog interactiever en leuker! Met een druk op de knop krijg je elke zoete verrassing op dezelfde manier als dat je je favoriete snoepjes uit een automaat zou halen. Wat voor verrassing heeft de Surprise-O-Matic in petto voor jouw B.B.? Druk op een van de knoppen voor een outfit, schoenen, flesje, accessoires of sticker. Geef je LOL Surprise Loves Mini Sweets Surprise-O-Matic-pop een flesje of stop de pop in bad voor een waterverrassing! Zal jouw pop huilen, spugen of plassen?

Elke LOL Surprise Loves Mini Sweets Surprise-O-Matic-pop bevat 9 verrassingen: (1) LOL Surprise Loves Mini Sweets Surprise-O-Matic-pop; (2) Surprise-O-Matic-snoepautomaat; (3) Outfit; (4) Schoenen; (5) Flesje; (6) Accessoire; (7) Accessoire; (8) Accessoire; (9) Sticker. Verzamel alle 12 de gloednieuwe LOL Surprise Loves Mini Sweets Surprise-O-Matic-poppen en voltooi je verzameling met snoeppoppen!

Deze LOL Surprise-verzamelpoppen met stijlvol haar, superleuke outfits om aan te trekken en veel accessoires met allerlei details zijn het perfecte speelgoed of de perfecte speelset voor meisjes en jongens van 4 tot 7 jaar en ouder om fantasierijk te spelen! Superleuke poppen als verjaardagscadeau of cadeau voor een speciale gelegenheid met urenlang speelplezier voor broers en zussen, vriendjes of vriendinnetjes! Van MGA Entertainment, de makers van de LOL Surprise-modepoppen en -verzamelpoppen, Rainbow High-modepoppen, Na Na Na Surprise-poppen, Bratz-modepoppen, MGA's Dream Ella-modepoppen, MGA's Glitter Babyz-babypoppen, Lalaloopsy, Poopsie Surprise-meisjespoppen, Baby Born Surprise-babypoppen en verzamelitems, Little Tikes-kinderspeelgoed en nog veel meer favoriete merken.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4520646
Afmeting verpakking: 16 x 9 x 9 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 035051584155
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Communie- en Lentefeest:
Merk: L.O.L.
Materiaal: Kunststof
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 2 klanten
5 sterren
2 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
L.O.L. Surprise Loves Mini Pop Sweets Surprise-O-Matic
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 9 december 2022 heeft dit artikel gekocht
Op 14 november 2022 heeft dit artikel gekocht

Heb je een vraag over 'L.O.L. Surprise Loves Mini Pop Sweets Surprise-O-Matic'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.