L.O.L. Surprise Dance Tots

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting verpakking: 13 x 11 x 9 cm
Omschrijving
Alle B.B.'s zijn klaar om te schitteren op de dansvloer. Ze staan te trappelen om hun moves te remixen en de ultieme Dance Dance Dance te creëren met hun sublieme stijlen. Iedereen danst mee met de B.B.s terwijl je dansmoves uitpakt en combineert zoals je zelf wilt. Stap de dansvloer op en ga helemaal los! Nu we de ultieme LOL Surprise-muziek hebben, hebben we ook de ultieme dansmoves nodig. Met deze serie kunnen fans dansmoves verzamelen en leren, ze vervolgens remixen om hun eigen choreografieën te creëren en danswedstrijden organiseren met hun vrienden en vriendinnen.

LOL Surprise Dance Dance Dance-poppen staan klaar om op te treden en hun dansmoves te laten zien in de ultieme LOL Surprise-danswedstrijd! Elke pop is inclusief 8 verrassingen, waaronder een blacklight en een eigen danskaart met een holografische illustratie die je een unieke dansmove laat zien. Help je poppen hun eigen unieke dansmove uit te pakken, zoals 'Wheels on the Coupe', 'Vogue it BB' of 'Runway Surprise' en laat ze dan schitteren op een echt ronddraaiende dansvloer, zodat je ze kunt zien bewegen! Bovendien kun je alle dansvloeren uit de Dance Dance Dance-serie aan elkaar koppelen en tegelijkertijd laten ronddraaien. Verzamel alle fantastische moves om je eigen choreografieën samen te stellen! Schijn het inbegrepen blacklight op je pop om verrassingen te laten oplichten!

Verzamel alle 12 de LOL Surprise Dance Dance Dance-poppen en organiseer de grootste danswedstrijd van het hele universum! Creëer en remix je eigen choreografieën nadat je de speciale dansmove van elke pop hebt uitgepakt! Pak jij een personage uit met een traditionele move of een moderne? Of ontdek een M.C. die de leiding heeft tijdens de danswedstrijd van de B.B.s.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4520544
Afmeting verpakking: 13 x 11 x 9 cm
Geschikt vanaf: 5 jaar
EAN code: 035051117902
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 1 klanten
5 sterren
1 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
L.O.L. Surprise Dance Tots
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 19 april 2021 heeft dit artikel gekocht