L.O.L. Surprise Remix Hairflip Tots Mini Pop

Afmeting verpakking: 13 x 12 x 12 cm
Omschrijving
L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-poppen: 15 verrassingen inclusief haarverrassing en songteksten. De verpakking speelt echt muziek af.

Deze stoere B.B.'s zijn klaar om het podium op te stappen, maar alles wat ze nodig hebben voor hun -So Extra- Tour is geremixt, inclusief hun muziek. Ze roepen de hulp in van alle B.B.'s om samen met hun crew een concert te geven waarvan het dak eraf gaat. Ze staan sterk met een frisse sound, uitbundige mode en supervette moves en doen wat ze het beste kunnen: geweldige muziek maken en die vibe remixen.

L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-poppen zijn gloednieuwe personages die elk een muziekgenre vertegenwoordigen: pop, r&b, hiphop, country of rock. Ze staan klaar om op te treden en hun ultieme concert te geven tijdens hun -So Extra Tour-, maar alle muziek is geremixt! Help ze hun song uit te pakken. De verpakking speelt echt muziek af. Onthul de verzamelbare muziekplaat van elke pop en speel hem af op de platenspelerverpakking. Nadat je de songteksten van je pop hebt gevonden, kun je haar helpen zich klaar te maken voor de show. Pak een pop uit met een supergek kapsel. Open het haar en onthul een haarverrassing. Heeft ze een nieuwe haarkleur of een andere haarstructuur? Pak de fantastische mode en muziekaccessoires van elke pop uit, zodat ze klaar is om te rocken. Help ze dan om de songtekst af te maken! Elke pop wordt geleverd met tekststickers. Combineer de sticker met het nummer op het tekstblad om de songtekst af te maken. Verzamel alle songtekstbladen van de hele L.O.L. Surprise! Remixlijn om het hele nummer te onthullen. Of mix en match songteksten om je eigen remix te maken.Heb jij de songtekst van jouw pop gevonden? Of andere songteksten die je nog niet hebt gehoord?

Verzamel alle 12 de L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-poppen. Verzamel om een boombox te bouwen door de verpakkingen van 2 L.O.L. Surprise! Hair Flip-poppen en 1 L.O.L. Surprise Remix Pets met elkaar te verbinden. Verzamel muziek en songteksten van de hele L.O.L. Surprise! Remix-lijn om de song compleet te krijgen. Of mix en match songteksten om je eigen remix te creëren.
Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 4520507
Afmeting verpakking: 13 x 12 x 12 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 0035051566977
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.