Barbie Dreamhouse Adventures Turner Teresa

Afmeting artikel: lengte 29 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Maak ook een salto samen met turnpop Teresa, geïnspireerd door Barbie Dreamhouse Adventures, in haar glanzende turnpakje met kleurige strepen.

- Help Teresa bij haar dagelijkse training - maak de blauwe ring vast om haar middel om haar te helpen een salto of een radslag te maken, of klik de hoepel om haar pols zodat ze die kan laten ronddraaien.
- Zet Teresa's puppy op de trampoline en help haar springen, of duw op haar hoofd om haar met de linten te laten zwaaien!
- Met turnaccessoires, zoals een trampoline, een lint, een bal, knotsen, een waterflesje en een gouden medaille.
- Wanneer een meisje met Barbie en haar vrienden allerlei sportverhalen speelt, fantaseert ze over alles wat ze later kan worden! Verzamel alle Barbie Dreamhouse Adventures poppen en speeltjes om leuke momenten na te spelen of zelf je eigen avonturen te bedenken. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.

Fijn verhalen verzinnen en sportieve avonturen beleven met de Barbie poppen van Barbie Dreamhouse Adventures! Ga spinnen, draaien en hoelahoepen met Teresa en haar Barbie-set met turnthema. Maak de blauwe ring vast om haar middel en draai de ring om haar te helpen een radslag of een salto te maken. Klik dan de hoepel om haar pols en kijk hoe ze 'm laat rondtollen! Teresa's puppy doet ook graag mee: als je op haar hoofd duwt, zwaait ze met haar linten en als je haar op de trampoline zet, kun je haar helpen springen. Turnpop Teresa kan haar knieën buigen en heeft alle accessoires die ze nodig heeft voor haar training: knotsen, een lint, een waterflesje en een bal. Wanneer ze een perfecte tien scoort, kun je haar belonen met een gouden medaille. Met de poppen van Barbie Dreamhouse Adventures kun je een kijkje nemen in het dagelijks leven van Barbie, haar zusjes en haar vrienden als ze samen spannende avonturen beleven. Atleten-in-de-dop vinden het geweldig om samen met deze turnpop actieve avonturen te beleven en sportverhalen na te spelen, want wanneer een meisje met Barbie en haar vrienden speelt, fantaseert ze over alles wat ze later kan worden! Verzamel alle Barbie Dreamhouse Adventures poppen en speeltjes om leuke momenten na te spelen of zelf je eigen avonturen te bedenken. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581874
Afmeting artikel: lengte 29 cm
Afmeting verpakking: 33,2994 x 23,401 x 6,4999 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 0887961795158
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Barbie:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.