L.O.L. Surprise! Movie Magic Tots - Minipop

Beoordeling 4 / 5 door 1 klant
Afmeting verpakking: 30 x 30 x 8 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Omschrijving
De gloednieuwe LOL Surprise Movie Magic-poppen zijn klaar om te laten zien hoe goed ze kunnen acteren en films maken op de ultieme LOL Surprise-filmset! (**In het Speelgoedboek van 2021 is per ongeluk een verkeerde afbeelding geplaatst van de grote L.O.L. Movie Doll set, artikel 4520583**) Pak 10 verrassingen uit met de LOL Surprise Movie Magic-poppen, inclusief filmrekwisieten, filmscènes en 3D-bril! Elke pop is inclusief tekstkaart als geheugensteuntje en een eigen, verrassende filmscène! Bovendien kun je de filmscènes combineren wanneer je meer dan één pop uit de Movie Magic-serie hebt. Ontdek de geheime berichten voor nog meer plezier! Onthul het geheime bericht van elke Movie Magic-pop met de inbegrepen lens en gebruik het bericht voor een open plek in het filmscript! Verzamel 2 lenzen om de bril compleet te maken. Geef je pop de fles of stop haar in bad voor een waterverrassing, inclusief kleurverandering! Elke bal is inclusief 1 LOL Surprise Movie Magic-pop, geheim bericht, tekstkaart als geheugensteuntje, verrassende filmscène, flesje, 3D-bril, accessoires, outfit, schoenen, lens en filmscript. Verzamel alle 12 de gloednieuwe LOL Surprise Movie Magic-poppen en maak de meest spectaculaire film die de wereld ooit heeft gezien! Gebruik alle geheime berichten voor de lege plekken in het filmscript om het scenario te voltooien. Of schrijf je eigen creatieve teksten op de lege plekken! Pak jij een lid van de cast of van de crew uit? Van MGA Entertainment, de makers van de LOL Surprise-poppen, speelgoed en speelsets voor meisjes en jongens, Rainbow High-modepoppen, Na Na Na Surprise-poppen, Little Tikes, Poopsie Slime Surprise-meisjespoppen en nog veel meer favoriete merken. Deze verzamelpop met poppenaccessoires is een geweldig verjaardagsgeschenk voor kids of cadeau voor elke gelegenheid. Perfect voor creatief en fantasierijk speelplezier voor kinderen. Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4520582
Afmeting verpakking: 30 x 30 x 8 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 035051576471
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Reviews
Beoordeling
4 / 5 door 1 klanten
5 sterren
0 Reviews
4 sterren
1 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
L.O.L. Surprise! Movie Magic Tots - Minipop
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 7 februari 2022 heeft dit artikel gekocht