PAW Patrol Pluchen Knuffel Chase met Geluid

Afmeting verpakking: 31 x 22 x 14 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Speel thuis met je favoriete PAW Patrol-pup, met het interactieve, sprekende Chase-knuffeldier van 30 cm. Met een superzachte vacht en een schattig, expressief gezicht komt Chase tot leven met meer dan 20 geluiden, zinnetjes in het Engels, muziek en een bewegende staart, dus hij staat klaar om met jou op avontuur te gaan (batterijen meegeleverd). Dit stoere knuffeldier is het perfecte maatje voor avontuurlijke speelsessies en dromerige dutjes. Wanneer het tijd is voor een spannende reddingsmissie druk je op zijn rugzak om al zijn functies te activeren.
Gebruik dan je fantasie om al je favoriete avonturen uit de hitserie na te spelen, zoals de Rescue Knights en de PAW Patrol De Film, of verzin telkens weer spannende knuffeldieravonturen met alle PAW Patrol-pups, zoals Marshall, Skye, Rubble en Zuma. De actiefiguren, speelgoedauto's, speelsets en knuffeldieren van PAW Patrol zijn het perfecte speelgoed voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar, dus ga razendsnel op een nieuwe reddingsmissie met de interactieve, sprekende Chase en word de held van de dag in Avonturenbaai.

Inhoud: 1 interactief Chase-knuffeldier
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070124
Afmeting verpakking: 31 x 22 x 14 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 778988417553
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van PAW Patrol:
Merk: Spin Master
Materiaal: Kunststof
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'PAW Patrol Pluchen Knuffel Chase met Geluid'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.