Gund Flappy De Olifant Interactieve Knuffel, 30cm

Afmeting artikel: hoogte 30,5 cm
Omschrijving
Hallo, baby. Flappy De Olifant heeft altijd zin om met de baby te spelen. De geanimeerde pluchen Flappy De Olifant van Baby GUND is een schattige zingende olifant met twee verschillende speelmodi. Druk op de linkervoet om een interactief spelletje kiekeboe te spelen met Flappy’s oren, die op en neer flapperen om de baby te laten kirren van plezier. Druk op de rechtervoet om het liedje Do Your Ears Hang Low te horen, gezongen door een schattige kinderstem, terwijl Flappy's oren op de maat meebewegen.
Flappy, onze meest verkochte pluchen knuffel heeft geborduurde details, superzachte ledematen, een knuffeling lijfje en is veilig voor alle leeftijden. Vanaf de geboorte wil hij graag het beste vriendje van de baby zijn.

Inhoud: 1 GUND pluche
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070311
Afmeting artikel: hoogte 30,5 cm
Afmeting verpakking: 30 x 25 x 22 cm
EAN code: 778988475805
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Pluche
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.