Polly Pocket Big Pocket World - Polly & Lila

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting artikel: 12 x 9 x 5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Deze prachtige, compacte Pocket World Lieveheersbeestjes tuin is ideaal voor speelplezier onderweg en staat garant voor heerlijke theekransjes in de tuin met micropoppen Polly en Lila, en een afneembare bloemenkar.

- Ontdek leuke activiteiten en geheime plekken. Zo kun je met de bloemenlift naar het balkon gaan en daar op een van de stoelen bij de tafel van een kopje thee genieten. Of je kunt de fontein in de tuin draaien om de (afneembare) zwaan te bewegen, de deur van de kas openen of in de pop-upbloementuin spelen. En dat is nog niet alles, want je kunt ook even gaan schommelen (de pop past erin) en met de kleurrijke bloemenkar op pad gaan.
- Bij de compact, die klein genoeg is om overal mee naartoe te nemen, zit een hengsel zodat kinderen hem als armband of tas kunnen dragen en waar dan ook de leukste Polly Pocket avonturen kunnen beleven.
- Met leuke activiteiten en accessoires zijn de poppen Polly en Lila helemaal klaar voor het ultieme tuinavontuur met een heerlijk kopje thee!
- Dankzij de Polly Stick technologie kun je de poppen overal op de Compact neerzetten. Plak de sticker van het stickervel (inbegrepen) waar je maar wilt en zet de poppetjes erop zodat ze blijven staan.

Hoog tijd voor zomers speelplezier met Polly Pocket! Neem deze prachtige Pocket World in de vorm van een lieveheersbeestje overal mee naartoe en geniet van een heerlijk theekransje in de tuin met de micropoppen Polly en Lila, en hun bloemenkar! Open de compacte speelkoffer en ontdek leuke activiteiten en geheime plekken. Zo kun je met de bloemenlift naar het balkon gaan en daar op een van de stoelen bij de tafel van een kopje thee genieten. Of je kunt de fontein in de tuin draaien om de zwaan (afneembaar) te bewegen, de deur van de kas openen of in de pop-upbloementuin spelen. En dat is nog niet alles, want je kunt ook even gaan schommelen (de pop past erin) en speelplezier beleven met de afneembare bloemenkar. Speelplezier in volle bloei! Bij de compacte Pocket World Lieveheersbeestjes tuin zit een hengsel waardoor kinderen hem als armband of tas kunnen dragen! Dankzij de Polly Stick technologie kun je de micropoppen overal op de compact zetten. Plak een sticker van het stickervel (meegeleverd) op de Compact, zodat de poppetjes erop blijven staan. De Compact is klein genoeg om altijd en overal mee naartoe te nemen voor leuke Polly Pocket avonturen. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 4 jaar en ouder.​​
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581910
Afmeting artikel: 12 x 9 x 5 cm
Afmeting verpakking: 29 x 20 x 7 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 0887961828467
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Polly Pocket:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 1 klanten
5 sterren
1 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
Polly Pocket Big Pocket World - Polly & Lila
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 28 december 2020 heeft dit artikel gekocht