Barbie Dreamtopia Babykamer voor Draakjes Speelset

Afmeting artikel: 32,39 x 21,59 x 6,35 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Speel de mooiste sprookjes met deze speelset met een Barbie Dreamtopia prinsessenpop en een babykamer voor kleine draakjes!

- Help de Barbie pop met de verzorging van de schattige babydraakjes - een roze en een blauwe - en puppy Honey, in een snoezige babykamer.
- De maanvormige wieg heeft een mobile en kan echt wiegen, terwijl het speelkleed met wolkenthema een speelboog heeft waar kleurrijk speelgoed aan hangt.
- Kleinere accessoires die zijn inbegrepen, zijn een rammelaar, een flesje en een bedje waar een babydraakje of de pup Honey in kunnen slapen, voor nog meer speelplezier.
- De kleurrijke sprookjesoutfit van de Barbie prinsessenpop bestaat uit een felgekleurd topje en een rokje, beide met sterrenprint. Een diadeem en lieftallige schoentjes maken haar sprookjesachtige look af.

Barbie Dreamtopia Fantasy Speelsets inspireren jonge kinderen om sprookjes, dromen en verhalen te ontdekken met speelgoed dat hun fantasie stimuleert. Met deze speelset die verzorgend spelen stimuleert, kunnen kinderen de Barbie prinsessenpop helpen met de verzorging van haar snoezige babydraakjes in een schattige kinderkamer! De puppy Honey is ook van de partij, net als verschillende accessoires om de leukste verhalen te vertellen, zoals een maanvormig wiegje en een speelkleed met wolkenthema voor een magische babykamer voor kleine draakjes. De kleurrijke ontwerpen en fantasierijke details inspireren de beste sprookjes, terwijl de snoezige accessoires kinderen helpen de leukste verhalen te vertellen. Je kunt dromen wat je wilt met deze Barbie prinsessenpop en babykamer voor draakjes, want als je op reis gaat naar Dreamtopia word je wakker in een wereld waar dromen uitkomen! Verzamel meer Barbie Dreamtopia poppen en accessoires en geef je verhalen vleugels. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Poppen kunnen niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581859
Afmeting artikel: 32,39 x 21,59 x 6,35 cm
Afmeting verpakking: 32,3901 x 22,86 x 6,03 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 887961813197
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Barbie:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.