Re-Cycle-Me Wetenschap

Afmeting verpakking: 32 x 30 x 5 cm
Re-Cycle-Me Wetenschap Re-Cycle-Me Wetenschap Re-Cycle-Me Wetenschap Re-Cycle-Me Wetenschap Re-Cycle-Me Wetenschap Re-Cycle-Me Wetenschap Re-Cycle-Me Wetenschap Re-Cycle-Me Wetenschap Re-Cycle-Me Wetenschap
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Met afval kun je leuke knutselwerkjes maken, maar wist je ook dat je er kleine experimenten mee kunt doen. Met dit pakket maak je van lege flessen, melkpakken, CD's en kartonnen dozen bijvoorbeeld een raket die echt kan vliegen, een molen die echt kan draaien of wat dacht je van een raceauto die met volle snelheid vooruit gaat? In dit Re-Cycle-Me knutselpakket zitten alle benodigdheden zoals papier, stickers en verf om gelijk aan de slag te gaan.

Met de Re-Cycle-Me knutselpakketten leren kinderen bewust om te gaan met afval door er knutselwerkjes van te maken. Want minder afval, betekent meer plezier!
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1670031
Afmeting verpakking: 32 x 30 x 5 cm
Geschikt voor: Vanaf 8 jaar
EAN code: 8716569029988
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Karton
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Reviews
Op 20 maart 2020 om 00:00
Groot suc6 voor onze kleinzoon. Ging er meteen mee aan de slag!
Op 13 december 2019 om 00:00
Geweldig creatief en ook nog duurzaam speel- en leer materiaal. Wat kun je leuke dingen doen met materiaal dat je doorgaans meteen weggooit.