Crayola Morsbestendige Uitwasbare Verfset

Afmeting verpakking: 25 x 20 x 3 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Zeg nee tegen verfvlekken en geklieder met Crayola Mini Kids Morsbestendige Uitwasbare Verf.

Hoe werkt het? De verf is een stuk harder dan normale verf. Daardoor drupt deze verf vrijwel niet! Dat zorgt ervoor dat er veel minder geknoeid wordt. Daarnaast is de verf natuurlijk afwasbaar van huid en kleding zoals je van Crayola gewend bent.

Ouders en verzorgers hoeven zich met deze nieuwe verf formule geen zorgen meer te maken om vlekken en andere verfrommel. Peuters en kleuters kunnen zich daardoor creatief helemaal laten gaan met de semi-solide verf. Deze vrijheid zorgt voor een goede creatieve ontwikkeling, het leren van motorieke vaardigheden en zelfexpressie.

De 5 felle kleuren gaan soepel over het papier en drogen snel. De perfecte verf om kunstwerkjes te maken die zo op de koelkast kunnen hangen!

CADEAU VOOR KINDEREN: Deze verfset een superleuk cadeau voor kleuters en peuters vanaf 36 maanden.

VEILIG: Dit product is niet giftig en volledig veilig voor kleine kinderen. De verf is makkelijk afwasbaar van huid en kleding.

MINI KIDS: Onze creatieve tools van Crayola Mini Kids zijn speciaal gemaakt voor kleine handjes met grootse plannen. Ze zijn speciaal ontworpen om peuters kinderen van 12 tot 36 maanden te inspireren om veilig met kleur te creëren en verbinden.

VERTROUWDE KWALITEIT: Crayola is gepassioneerd om ouders en opvoeders te helpen creatieve kinderen groot te brengen die geïnspireerde, originele volwassenen zullen worden. We hebben artistieke creativiteit bij kinderen geïnspireerd sinds de eerste doos met Crayola-waskrijtjes van de lopende band rolde.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3480227
Afmeting verpakking: 25 x 20 x 3 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 0071662114831
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Verf
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.