Orbeez - Sensation Station Glow in the Dark (2000 pcs)

Afmeting verpakking: 30 x 30 x 12 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Ontdek de Orbeez Sensation Station speelset. Deze toffe speelset met 2.000 Orbeez, 6 unieke stuks gereedschap en een gave Orbeez-bewaardoos biedt meer dan 15 manieren om met je Orbeez-waterparels te spelen. Ervaar de ene rustgevende sensatie na de andere door de balletjes te laten stuiteren, ze te verpletteren, ze te mixen en te matchen, ze fijn te snijden, ze te breken, ze te sorteren en erin te knijpen, en gebruik je fantasie om eindeloos veel plezier te beleven met de enige echte Orbeez. Er zijn oneindig veel speelmogelijkheden, waardoor Orbeez het perfecte ASMR-speelgoed is om spanning en stress te verlichten. Ervaar fijne prikkels die voor voldoening zorgen, de geest tot rust brengen en de zintuigen kalmeren, terwijl je tegelijkertijd je fijne motorische vaardigheden ontwikkelt. Het Sensation Station wordt geleverd met 1.000 lichtgevende Orbeez en 1.000 meerkleurige Orbeez, zodat je volop speelplezier kunt beleven en ze in een donkere kamer kunt zien oplichten. Vervolgens kun je ze mixen en matchen, en je veelkleurige edelstenen sorteren. Kinderen en volwassenen vinden de kneedbare en zachte balletjes geweldig en kunnen ze voor nog meer speelplezier combineren met de gloednieuwe glinsterende Orbeez, de Orbeez-zak met lichtgevende balletjes en het Orbeez Deluxe Multi-Pack (elk afzonderlijk verkocht). Vul je Sensation Station met nog meer toffe Orbeez en til je speelervaring zo naar een hoger niveau. De niet-giftige Orbeez zijn op veiligheid getest en vervagen niet, waardoor ze het perfecte kleurrijke ingrediënt zijn voor creatief spel. Orbeez moedigen zelfstandig spelen aan en zijn het perfecte knutselcadeau voor kinderen vanaf 5 jr. Ze zijn speciaal geschikt voor diegenen die van zintuiglijk speelgoed houden. Ze kunnen ook gebruikt worden als alternatief voor boetseerklei of slijmkits. Check creatorverseofficial op je favoriete sociale platform voor nog meer leuke en spannende ideeën.

Inhoud: 1 Orbeez-speelbak, 650 lichtgevende Orbeez-balletjes, 350 volgezogen lichtgevende Orbeez, 1.000 gemengde Orbeez-balletjes, schep, stopper, vermaler, roller, trechterpomp, snijder, gebruiksaanwijzing
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070356
Afmeting verpakking: 30 x 30 x 12 cm
Geschikt vanaf: 5 jaar
EAN code: 778988434505
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Spin Master:
Aantal onderdelen: 2000 stuk(s)
Kleur: Meerkleurig
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Heb je een vraag over 'Orbeez - Sensation Station Glow in the Dark (2000 pcs)'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.