Kinetic Sand - Swirl N' Surprise Speelset, 907gr.

Afmeting verpakking: 31,5 x 30 x 10 cm
Omschrijving
Magisch, ‘swirlend’ speelzand om prachtige zandkunst mee te maken. Deze zandmenger tilt je creaties van speelzand echt naar een hoger niveau!

Vul de zandmenger, sluit het deksel en druk op de pomp. Het zand gaat rond en rond… en wordt gemengd tot je de meest prachtige kleurfestijnen ziet! Snij, druk, en kneed vervolgens zelf vormen en figuren uit de betoverende kleurenkunstwerken.

Deze Kinetic Sand-speelset bevat 907 gram zand in rood, blauw, groen en geel. Er zitten 4 gereedschappen bij en één zandmenger. Voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Spelen met kinetisch zand
Kinetisch zand (ook wel binnenspeelzand genoemd) is ontzettend leuk voor jong én oud. Dit zachte klei-achtige zand is kneedbaar en in leuke vormen te boetseren. Berg het luchtdicht op zodat je eindeloos opnieuw kunt spelen met je kinetische zand. Speelzand is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar en in allerlei creatieve, verrassende sets met vormen. Dit ‘magische zand’ is perfect voor sensorisch spelen, wat helpt bij het ontwikkelen van de motoriek, het reguleren van prikkels en het stimuleren van creativiteit. Aanrader dus!
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070219
Afmeting verpakking: 31,5 x 30 x 10 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 778988380048
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Speelzand
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.