Kinetic Sand - Shimmer Zandkasteel Set Blauwgroen, 453gr.

Afmeting verpakking: 27 x 27 x 6 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Beleef je eigen zandkasteelavonturen met de Kinetic Sand Shimmer-set met glinsterend zandkasteel. Kinetic Sand is het originele magische, kneedbare en betoverende zintuiglijke zand. Het stroomt door je handen en droogt nooit uit, zodat je steeds opnieuw kunt spelen. Met de set met het glinsterend zandkasteel kun je het hele jaar door genieten van spelen in de zandbak. Dankzij de unieke Kinetic Sand-formule kun je eenvoudig alles vormgeven wat je maar kunt bedenken. Gebruik de 3 meegeleverde vormpjes en 2 stuks gereedschap om kastelen te bouwen met 453 gram blauwgroen glinsterend Kinetic Sand. Gebruik de meegeleverde schep om te graven, te scheppen en het zand te laten stromen. Deze set met Kinetic glinsterend zandkasteel bevat zelfs een zandbak voor een beheerst spel, perfect voor binnen. Pletten, snijden, scheppen en kneden - de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos met de zandbakset. Maak steeds weer nieuwe creaties en laat het Kinetic Sand door je handen stromen. Het voelt zo goed dat je het niet kunt neerleggen. Kinetic Sand is gemaakt van natuurlijk zand en is tarwe-, gluten- en caseïnevrij. Kinetic Sand is het perfecte sensorische speelgoed voor alle leeftijden en is een geweldige aanvulling op elk zintuiglijk spel. Voel het plezier met de Kinetic Sand-set met glinsterend zandkasteel.

Inhoud: 453 gram glinsterend Kinetic Sand, 1 schep, 1 stuks transformerend gereedschap, 1 muurvorm, 1 torenvorm, 1 cilindervorm, 1 zandbak, 1 gebruiksaanwijzing
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070215
Afmeting verpakking: 27 x 27 x 6 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 778988373149
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Spin Master:
Aantal spelers: 1 of meer
Materiaal: Speelzand
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Kinetic Sand - Shimmer Zandkasteel Set Blauwgroen, 453gr.'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.