Arabische sprookjes

Afmeting: 24,2 x 20,0 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
'Arabische sprookjes' is een onmisbaar verhalenboek voor kinderen én volwassenen, met sprookjes verzameld en verteld door Rodaan Al Galidi en versierd met de prachtigste knipkunst van Geertje Aalders.

Klassieke Arabische sprookjes
Rodaan Al Galidi, weergaloze verhalenverteller, verzamelde niet alleen klassieke Arabische sprookjes, maar ook verhalen die via een omweg in het Midden-Oosten zijn beland en daar inmiddels niet meer weg te denken zijn. Met zijn humor en filosofische noten spreekt hij zowel kinderen als volwassenen aan.

Knipkunst
knipkunstenares Geertje Aalders, bekend van o.a. Flow Magazine, maakte de bijzondere beelden bij de sprookjes. Met haar schaartje en mesje wekt ze elk detail tot leven.

Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6505104
Afmeting: 24,2 x 20,0 cm
EAN code: 9789025767181
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal pagina's: 136
Verschijningsjaar: 2017
Illustrator: Geertje Aalders
Uitgever: Gottmer
Bindwijze: Hardcover
Auteur: Rodaan Al Galidi
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.