De tocht van de Argonauten

Afmeting: 23,5 x 16,6 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
In dit boek staan de beroemdste verhalen uit de Griekse Oudheid. Ze vertellen over Iason en de Argonauten, die op zoek gingen naar het Gulden Vlies. Over de sterke Herakles, die een leeuw en een veelkoppige draak versloeg en nog meer heldendaden verrichtte. Over Theseus, die het opnam tegen vijf rovers, en over koning Midas, die alles wat hij aanraakte in goud deed veranderen. Over Tantalos en zijn helse kwellingen. En over Perseus, die het vreselijke hoofd van Medousa afhakte dat iedereen deed verstenen. Vijftig prachtige mythen vertellen van goden en stervelingen, liefde en geluk, angst en oorlog, heldendaden en gemene streken.

Simone Kramer herschreef de verhalen in een voor ieder toegankelijke taal, en Els van Egeraat maakte er schitterende kleurenillustraties bij. De tocht van de Argonauten is een eindeloos kijk- en leesboek!
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6501948
Afmeting: 23,5 x 16,6 cm
EAN code: 9789021676678
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2016
Aantal pagina's: 248
Illustrator: Els van Egeraat
Bindwijze: Paperback
Uitgever: Ploegsma
Auteur: Simone Kramer
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.