Alle verhalen van Pieter Konijn

Afmeting: 28,7 x 22,0 cm
Omschrijving
Pieter Konijn is Beatrix Potters meest geliefde personage. Volg zijn belevenissen als één groot avontuur in dit boek, dat al zijn verhalen bevat.
Na zijn lotgevallen in de tuin van meneer Verhoef, toen hij nog een klein konijntje was, groeide Pieter op. Hij werd groentekweker en hielp zijn zus Flopsie en haar man Benjamin Wollepluis soms aan wat spruitjes, als ze niet genoeg eten meer hadden voor de hele familie. De familie Wollepluis had veel pech. Hun eerste nest kleintjes werd gevangen door meneer Verhoef, nadat ze in slaap waren gevallen van alle sla die ze hadden gegeten. En hun tweede nest viel in handen van de verschrikkelijke Dirk Das. Gelukkig konden ze Pieter om hulp vragen!
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4895436
Afmeting: 28,7 x 22,0 cm
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2013
Aantal pagina's: 96
Auteur: Beatrix Potter
Bindwijze: Hardcover
Uitgever: Ploegsma
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.