Het grote Rijksmuseum voorleesboek

Afmeting: 33,1 x 25,3 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Kunst is er om naar te kijken. Natuurlijk is er bij elk schilderij een officieel ¿ kunsthistorisch ¿ verhaal. Zo¿n verhaal kan je helpen een kunstwerk beter te begrijpen. Maar in goede kunst kun je vooral ook je eigen fantasie kwijt. Wat zie je zelf als je echt goed kijkt? Waar gaat dat jongetje dat door De Nachtwacht rent naartoe? Wat staat er in de brief die de Brieflezende vrouw van Vermeer aan het lezen is? Waarom is De bedreigde zwaan die Jan Asselijn schilderde zo boos? De beste kinderboekenschrijvers uit Nederland en Vlaanderen laten in Het grote Rijksmuseum voorleesboek hun fantasie de vrije loop en vertellen hun verhaal bij vijfentwintig beroemde meesterwerken uit het Rijksmuseum.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4867784
Afmeting: 33,1 x 25,3 cm
EAN code: 9789047613824
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2013
Auteur: Arend van Dam, Bibi Dumon Tak, Daan Remmerts de Vries, Edward van den Vendel, Francine Oomen, Fred Diks, Hans Hagen, Harmen van Straaten, Imme Dros, Jacques Vriens, Jan Paul Schutten, Joke Reijnders, Joke van Leeuwen, Kaat Vrancken, Koos Meinderts, Marion van de Coolwijk, Marjolijn Hof, Mirjam Oldenhave, Pieter Feller, Rindert Kromhout, Sjoerd Kuyper, Sylvia Vanden Heede, Ted van Lieshout, Thijs Goverde, Vivian den Hollander
Illustrator: Charlotte Dematons
Bindwijze: Hardcover
Uitgever: Rubinstein b.v.
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.