De liedjesalmanak herfst & winter

Afmeting: 26,1 x 20,2 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
De liedjesalmanak herfst & winter is een feestelijke bundel oude en nieuwe herfst- en winterliedjes, geïllustreerd door Annette Fienieg. Naast gouwe ouwe liedjes als `Herfst, herfst, wat heb je te koop?¿, `Sinte, sinte Maarten¿ en `Alles in de wind¿, schreef Koos Meinderts in dezelfde traditie een aantal fonkelnieuwe liedjes, over Prinsjesdag met alleen maar prinsesjes, over een oliebol op hol en over een hotseknotse dierencarnaval.

Alle liedjes zijn door Thijs Borsten op muziek gezet en worden gezongen door Peer de Graaf en singer-songwriter Leine. Koos Meinderts schreef meer dan dertig kinderboeken en is de winnaar van de allereerste Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Eerder maakte hij met Annette Fienieg en Thijs Borsten Verdriet is drie sokken (2008) en Het regent zonlicht (2010). Met `Maite Maria¿ wonnen Meinderts en Borsten de Willem Wilminkprijs 2012 voor het beste kinderlied.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4874255
Afmeting: 26,1 x 20,2 cm
EAN code: 9789047615279
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2013
Aantal pagina's: 64
Illustrator: Annette Fienieg
Bindwijze: Hardcover
Auteur: Koos Meinderts
Uitgever: Rubinstein b.v.
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.