Dag Sinterklaas

Afmeting: 24,9 x 17,8 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Bart is een kleine jongen die alles wil weten over Sinterklaas. Hij weet al erg veel: dat de Sint tijdens het jaar in Spanje woont, dat hij een knecht heeft die Zwarte Piet heet. Maar nog blijven er heel wat vragen onopgelost. Bijvoorbeeld: hoe heet het paard van Sinterklaas? Wordt de Sint wel eens verliefd? Maken Sint en Piet wel eens ruzie? Terwijl Bart leuke avonturen beleeft, beantwoorden Sint en Piet al zijn vragen.

De bekroonde reeks Dag Sinterklaas is al twintig jaar met succes te zien op televisie. Hier worden de verhalen in een fraai vertelboek gebundeld, met gloednieuwe, sfeerrijke illustraties.
Hugo Matthysen schrijft scenario's, bijdragen voor Humo, boeken en treedt ook wel eens op met de Clement Peerens Explosition. Hij schreef ondermeer de tv-reeksen Kulderzipken, Dag Sinterklaas en Zingaburia.
Marjan Van den Berghe is beginnen tekenen op haar vijfde, toen ze van de Sint een mega de luxe kleurpotlodenset kreeg. Ze is blij dat ze met dit boek eindelijk iets terug kan doen voor de Heilige Kapoen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4850946
Afmeting: 24,9 x 17,8 cm
EAN code: 9789460011788
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2012
Bindwijze: Hardcover
Auteur: Hugo Matthysen
Illustrator: Marjan Van den Berghe
Uitgever: Vrijdag, Uitgeverij
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.