Bange Pietje

Afmeting: 25,1 x 25,1 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
'Bange Pietje' is een vrolijk verhaal over een klein pietje dat bang is voor ... kinderen. Sinterklaas is zeer verbaasd als hij hoort dat er een pietje bang is om pepernoten te strooien en handjes geven aan kinderen. Hij geeft toe dat hij zelf ook wel eens bang is voor enge dingen zoals hoge daken, strenge juffen en meesters en getrek aan zijn baard. Hij leert Bange Pietje een trucje waardoor alles verandert - zelfs de naam van Bange Pietje!
Bange Pietje is een vrolijk prentenboek dat je helemaal zelf mag inkleuren! Door de dubbele-pagina-bindwijze druk je nooit door op de volgende pagina, want je kunt een velletje tussen de pagina's leggen!

Martine van Nieuwenhuyzen (1967) is illustrator. Ze werkt graag in opdracht en schrijft daarnaast zelf kinderboeken. Van haar hand verschenen eerder Op de pot,Varkentje! bij uitgeverij Clavis, Ik had je nog zoveel willen zeggen bij Levendig Uitgever en HAP bij BBNC. Martine woont met haar man, drie kinderen en hond in Ulvenhout. Zie voor meer informatie www.martinevannieuwenhuyzen.nl.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6500962
Afmeting: 25,1 x 25,1 cm
EAN code: 9789045320656
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2016
Uitgever: BBNC Uitgevers
Bindwijze: Hardcover
Auteur: Martine van Nieuwenhuyzen
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.