Haantje Slaapkop En Het Ei Van Kippetje Blij

Afmeting: 22 x 30,5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Haantje Slaapkop maakt de kleintjes blij! Alle kinderen en kleinkinderen (tot een jaar of 7) zullen avond aan avond voorgelezen willen worden uit deze prachtige serie prentenboeken. De boeken zijn voorzien van een stevige, harde kaft zodat kinderhandjes er met een gerust hart aan kunnen zitten. De belevenissen van het slaperige haantje gaan vergezeld van prachtige, kleurige potloodtekeningen.
In dit tweede deel van de serie wordt Haantje Slaapkop wakker van een hele blije kreet. Het is Kippetje Blij, die roept dat ze een heel groot, rond ei heeft gelegd. Haantje Slaapkop is er niet zeker van dat dit ei door haar gelegd is en vraagt de dieren op de boerderij om raad.... Auteur: Mik Leyssius. Inhoud: 20 pagina's. Geschikt vanaf 2 jaar.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3011679
Afmeting: 22 x 30,5 cm
Geschikt vanaf: 2 jaar
EAN code: 9789490499020
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal pagina's: 20
Verschijningsjaar: 2009
Illustrator: Hans van der Meij
Bindwijze: Hardcover
Auteur: Mik Leyssius
Uitgever: Uitgeverij Annimici
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.