Hoe werkt dat nou?

Afmeting: 28,0 x 21,6 cm
Omschrijving
Eindelijk de herziene druk van wereldwijde bestseller voor kinderen en volwassenen!
The New York Times - Hoe werkt dat nou? is geweldig. Het iseen schitterend vormgegeven boek vol fascinerende technische raadsels, en een verrassend educatief project dat door middel van woord en beeld je meevoert in de wonderen van de natuurkunde en techniek en tegelijkertijd voortdurend een glimlach op je gezicht tovert.
Een boek boordevol wetenswaardigheden en illustraties waarmee ouders hun kinderen wijzer gaan maken én andersom! Met uitleg over de werking van alledaagse voorwerpen tot de meest geavanceerde apparatuur uit het digitale tijdperk – van een lift, windmolen, verrekijker tot kernfusie, een e-reader en smartphone.
Met grappige tekeningen legt Macaulay alles uit over de werking van hefbomen, ionisatoren, satellieten, 3D-printers en tientallen andere mechanismen en machines van deze tijd. Het boek vertelt precies wat de jonge onderzoeker altijd al heeft willen weten: hoe werkt dat nou? Deze herziene druk is een geüpdate versie met de nieuwste uitvindingen, zoals Blu-ray, 3D-printers, bodyscanners en touchscreens.
David Macaulay is prijswinnend auteur en illustrator van meerdere boeken voor kinderen en volwassenen. In 1990 ontving hij de Zilveren Griffel en een Zilveren Penseel voor zijn illustraties in Hoe werkt dat nou?
NBD Biblion - De heldere en aansprekende, veelal schematische kleurenillustraties laten duidelijk zien hoe alles werkt. Tussen de onderwerpen door loopt een grappig verhaal over een mammoet. Een prachtig naslagwerk boordevol techniek.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4899939
Afmeting: 28,0 x 21,6 cm
EAN code: 9789000352098
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2016
Aantal pagina's: 400
Auteur: David Macaulay
Bindwijze: Paperback
Uitgever: Spectrum
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.