Galileo voor kids

Afmeting: 20,7 x 20,7 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Een vijfsterrenboek voor jonge onderzoekers

Alles in ons zonnestelsel is groter, verder, heter, kouder, ouder en sneller dan wat je je ook maar kunt voorstellen. En dat is nu precies waar Galileo voor kids iets aan gaat doen. Dit boek gaat je duidelijk maken hoe ver en hoe groot de dingen zijn in de ruimte om ons heen. En dat doet het niet door je van alles uit te leggen, maar vooral door het te laten zien.
Zoals in de andere boeken in deze reeks wordt er weer veel geknutseld. 'Kijken met je handen'noemen we dat. Zoals altijd gaan we experimenten uitvoeren met allerlei materiaal dat thuis gewoon voorhanden is. Met een rol wc-papier demonstreren we de grootte van het zonnestelsel.
Een raketballon laat zien hoe ruimtevaarders de ruimte in worden geschoten. We maken een vierkante aarde en bedenken welke gevolgen dat zou hebben voor het leven hier. En met een zelfgemaakte zonnekijker doen we onderzoek naar zonnevlekken.

En nu: met de snelheid van het licht aan de slag!
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4891840
Afmeting: 20,7 x 20,7 cm
EAN code: 9789462501034
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2015
Aantal pagina's: 72
Uitgever: Forte creatief
Auteur: Frank van Ark
Illustrator: Geert Gratama
Bindwijze: Hardcover
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.