Tanden als een tyrannosaurus of een pantser als een ankylosa

Afmeting: 26,2 x 23,9 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Met de nieuwe serie Wat heb je liever? Leren kinderen op een originele en humoristische manier leuke feitjes over dieren. Er zijn geen goede of foute antwoorden, maar wel eindeloze opties om te bespreken. Wie zie je bijvoorbeeld liever verschijnen op je verjaardagsfeestje? Een Edmontosaurus of een Gigantoraptor?

Over de auteur/illustrator:
Camilla de la Bedoyere schrijft al twintig jaar en heeft meer dan tweehonderd boeken op haar naam staan. De meeste boeken die ze heeft geschreven zijn non-fictie en zich richten op de natuur. Ze heeft een academische achtergrond en ze is een lid van de Zoological Society of London.
Mel Howells werkte als boekhandelaar en bij een uitgeverij voordat hij zich fulltime op het illustreren van boeken stortte. Hij werkt voornamelijk met inkt, aquarel en kroontjespennen. www.plumpuddingillustration.com
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6500824
Afmeting: 26,2 x 23,9 cm
EAN code: 9789462021587
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2016
Auteur: Camilla de la Bedoyère
Bindwijze: Hardcover
Illustrator: Mel Howells
Uitgever: NBD - Biblion
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.