Dinosaurus encyclopedie

Afmeting: 27,3 x 22,2 cm
Omschrijving
'Over de dinosaurus en andere prehistorische dieren' is een prachtige encyclopedie voor kinderen. In het boek staan de 350 meest fantastische prehistorische dieren op een rij: dinosaurussen, maar ook vogels, vissen, reptielen, apen en veel meer.

Dinosaurussen en andere prehistorische dieren
Ben jij gek op dinosaurussen? Dan is 'Over de dinosaurussen en andere prehistorische dieren' het boek voor jou! In deze mooie encyclopedie voor kinderen leer je alles over dinosaurussen en de fantastische wereld waarin ze leefden. En dat niet alleen: er worden nog veel meer prehistorische dieren in beschreven. Wat dacht je van een prehistorische 'beer-hond', een hertachtige met een gewei op z'n snuit, of een konijn met 44 scherpe tanden?

Encyclopedie voor kinderen
De basis voor deze encyclopedie vormden de meer dan duizend klassieke, soms paginagrote illustraties, die eerder zijn gebruikt in het Amerikaanse standaardwerk The Marshall Illustrated Encyclopedia of Dinosaurs
and Prehistoric Animals. Deze prachtige plaatjes zijn nu speciaal voor kinderen in dit boek samengebracht. Met deze encyclopedie leer je een schat aan informatie over de afgebeelde dieren: hoe ze eruit zagen, hoe ze zich gedroegen en waar ze leefden. Een prachtboek voor de echte dinoliefhebber!
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4888582
Afmeting: 27,3 x 22,2 cm
EAN code: 9789025759988
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2015
Auteur: Douglas Palmer
Uitgever: Gottmer
Bindwijze: Hardcover
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.