Don Giovanni (groot)

Afmeting: 23,1 x 23,0 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Het is meneer Douwe, een tuinder uit Haarlem, eindelijk gelukt om een zwarte tulp te kweken en iedereen wil zo'n tulp wel hebben. Don Giovanni komt zelfs helemaal uit Italië over om meneer Douwe veel geld te bieden voor zijn formule. Maar meneer Douwe wil zijn geheim niet verkopen. Hij knipt de formule in vier stukken en verstopt die in vier medaillons, die hij in bewaring geeft aan vier betrouwbare dames. Zo blijft zijn geheim gegarandeerd veilig, denkt hij. Maar tegen de charmes van Don Giovanni zijn weinig dames bestand...

Frank Groothof is niet alleen bekend van Sesamstraat, maar ook van de verschillende opera's die hij voor kinderen heeft bewerkt. Met zijn opvoeringen trekt hij volle zalen. En de pers is unaniem lovend over de rasverteller. Maar niet iedereen heeft zin of tijd om naar het theater te gaan. En dat hoeft ook niet, want met de muziekboeken van Gottmer kan er thuis volop genoten worden.
Deze uitvoering, net als de overige muziekboeken van Gottmer prachtig vormgegeven door Bockting Ontwerpers, bestaat uit een cd met daarop de hele voorstelling van een uur, zoals die in de theaters te horen was, en daarnaast een luxe geïllustreerd boek waarin het verhaal nog eens in het kort wordt naverteld. Die bewerking, ook van de hand van Frank Groothof, gaat vergezeld van prachtige illustraties van Thé Tjong-Khing, die zich met dit theatrale verhaal helemaal te buiten kon gaan.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4851466
Afmeting: 23,1 x 23,0 cm
EAN code: 9789025751999
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2012
Aantal pagina's: 32
Auteur: Frank Groothof, Harrie Geelen
Uitgever: Gottmer
Bindwijze: Hardcover
Illustrator: Thé Tjong-Khing
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.