Voedsel atlas

Afmeting verpakking: 37,8 x 28 x 1,5 cm
Omschrijving
Ontdek al het lekkere eten uit de hele wereld. Een spannende reis voor jong en oud, een ontdekkingsreis naar voedsel en smaken uit de hele wereld.

Met kleurige illustraties van ingrediënten en recepten uit Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië, Afrika en Oceanië die de culinaire nieuwsgierigheid prikkelen.

Een kaart van elk continent geeft een overzicht van de belangrijke lokale producten. Vervolgens zie je per land een kaart met de karakteristieke gerechten, ingrediënten, culinaire wetenswaardigheden en bijzonderheden.

Land voor land wordt de wereld van het voedsel in kaart gebracht en kun je als lezer kennismaken met de gastronomische wonderen, de kenmerken en wetenswaardigheden.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3060088
Afmeting verpakking: 37,8 x 28 x 1,5 cm
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 9789036635905
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Papier
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.