Dag ziekenhuis

Afmeting: 21 x 30,5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Het ziekenhuis is een spannende plek. Je bevindt je in een onbekende omgeving, met allemaal vreemde mensen. Wat moet je doen als er even niemand op bezoek is?
In 'Dag ziekenhuis' kun je niet alleen lezen wat er in zo'n groot ziekenhuis allemaal gebeurt, maar je kunt ook zelf tekenen en schrijven hoe je je voelt, wie op bezoek is gekomen, wie bij je op de zaal ligt, of die rare dokters en verplegers een beetje leuk zijn, of je boos bent of waar je hard om moest lachen. Met dit boek zul je je geen moment vervelen!
'Dag ziekenhuis' kan kinderen helpen indrukwekkende gebeurtenissen te structureren en zo hun ziekenhuiservaring beter te verwerken. Dit boek biedt daarom alle ruimte om dingen in te plakken of vol te schrijven en te tekenen. En als het ziekenhuisverblijf achter de rug is, dan vormt 'Dag ziekenhuis' een waardevolle rijk geïllustreerde herinnering aan een bijzondere periode. Auteur: Angélique Le Grand. Inhoud: 94 pagina's.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3011200
Afmeting: 21 x 30,5 cm
Geschikt vanaf: 12 jaar
EAN code: 9789085671114
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2005
Aantal pagina's: 94
Auteur: Angélique Le Grand
Bindwijze: Hardcover
Uitgever: ImageBooks - Allmedia
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.