Het oor van Leonoor

Afmeting: 20,7 x 13,0 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Buisjes? Leonoor snapt er niks van.
'Is dat net zoiets als de buizen van de waterleiding, of de buizen van de verwarming? Die buizen passen toch niet in mijn oren?' vraagt ze verbaasd.
Leonoor hoort niet zo goed. Daarom moet ze naar de kno-arts, die vaststelt dat ze buisjes in haar oren moet.

Kinderen zien vaak op tegen een bezoek aan de dokter of het ziekenhuis, omdat ze zich geen voorstelling kunnen maken van wat hen te wachten staat. De serie 'De ziekenboeg' bereidt ouders en kinderen voor op de behandeling of helpt ze bij de verwerking ervan. De informatieve, vlot geschreven verhalen vertellen vanuit de belevingswereld van een kind over een ziekte, aandoening of medische ingreep. De vele illustraties ondersteunen en verluchtigen de situaties en de gebruikte medische voorwerpen. Achterin staat nuttige informatie voor de ouders.

Het oor van Leonoor beschrijft precies wat er gebeurt als je buisjes in de oren moet. Deze op zich niet ernstige ingreep moeten veel kinderen ondergaan en vereist een goede begeleiding.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4877880
Afmeting: 20,7 x 13,0 cm
EAN code: 9789051162424
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2013
Aantal pagina's: 32
Auteur: Christine Kliphuis
Uitgever: De Vier Windstreken
Bindwijze: Hardcover
Illustrator: Helen van Vliet
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.