Dot to dot puzzelboek pocket - deel 2

Afmeting: 15,0 x 15,0 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Dit heb je echt nog nooit gezien! De puzzels van David Kalvitis geven helemaal niks weg van de uiteindelijke oplossing, de dots lopen tot in duizendtallen en de platen zijn ongelooflijk gedetailleerd.
Deze mini dot-to-dot puzzels verschenen in Kalvitis krantencolumns in Amerika. De pocketsized boekjes bevatten 40 puzzels met ingewikkeld design om te ontcijferen. Naast de traditionele puzzels vind je er ook innovatieve dot-to-dot puzzelsoorten. Elke oplossing is prachtig getekend en charmant. Perfect voor op reis, voor jezelf of om cadeau te geven!
David Kalvitis is ontwerper en kunstenaar. Hij studeerde af aan de Syracuse University waar hij Editorial Design, Painting & Photography studeerde en zijn Master of Fine Arts behaalde. Van 1987 tot 2000 had hij zijn eigen grafisch ontwerpbureau in New York en begon daarna zijn eigen uitgeverij genaamd Monkeying Around. David heeft onwijs veel ervaring met het spelen en ontwerpen van puzzels en spellen van alle soorten en maten. Zijn dot-to-dot boeken hebben diverse prijzen en awards gewonnen in de Verenigde Staten.
Lees meer
Te vinden in de volgende categorie:
Specificaties
Artikelcode: 6500319
Afmeting: 15,0 x 15,0 cm
EAN code: 9789045320281
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2016
Uitgever: BBNC Uitgevers
Illustrator: David Kalvitis
Bindwijze: Paperback
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.