Lolly Cakejes

Beoordeling 4 / 5 door 3 klanten
Afmeting: 20 x 19 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
NU ZELF CAKEPOPJES MAKEN! Hier zijn heerlijke recepten voor allerlei lolly cakejes '96 de perfecte combinatie van een grappig cakepopje en een lolly. Van panda\s tot pinguins, cupcakes tot cactussen. Ontdek hoe je zelf deze verrukkelijke eenhaps traktaties maakt. Je zult zien hoe makkelijk en leuk het bakken en decoreren van deze popjes is! Clare O'Connell was altijd al dol op bakken. Na enige tijd gewerkt te hebben in een bakkerij/bonbonwinkel ging ze zelf aan het experimenteren. Toen besloot ze haar eigen cakepopjes te gaan verkopen. Ze begon in haar huis in West Hampstead in Londen een eigen bedrijf, de POP Bakery. Ze levert haar producten nu onder andere aan de exclusieve warenhuisketen Harvey Nichols. De POP Bakery is in een mum van tijd razend populair geworden en heeft nu ook klanten in de modewereld zoals Topshop, Calvin Klein, Charlotte Olympia, Swarovski en Olivia Rubin.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3013676
Afmeting: 20 x 19 cm
Geschikt vanaf: 16 jaar
EAN code: 9789461430137
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2011
Aantal pagina's: 63
Auteur: Clare O´Connell
Uitgever: Good Cook Publishing
Bindwijze: Hardcover
Illustrator: Nichole Rees
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Reviews
Beoordeling
4 / 5 door 3 klanten
5 sterren
0 Reviews
4 sterren
3 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
Lolly Cakejes
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 2 oktober 2012 heeft dit artikel gekocht
Op 22 mei 2012 heeft dit artikel gekocht
Op 5 februari 2012 heeft dit artikel gekocht