Opvreters & Ko, koken, lezen en knutselen en lekker opeten

Afmeting: 28,4 x 21,7 cm
Omschrijving
Zo lusten we er nog wel een paar…
Babi is het varkentje van Aartje Appel. Het is een echte veelvraat. Als Aartje de piepers gejast heeft, krijgt Babi de schillen. Daar is hij dol op. Ja echt... hij is om op te vreten. Samen met hun vrienden Pomme, Jona, Ober Sien, Peen, Carotte, Knofje Look, Kiwi en Ferrari spelen ze het liefst in de keuken. Met de mixer of een groot mes. Ze knutselen de lekkerste dingen die jij ook zelf kunt maken. Ze maken zelfs nieuwe vrienden.

Sleep je ouders en vrienden mee de keuken in en ga samen aan de slag. Want door goed te eten, ben je een grote knuffel, gezond en sterk. Ja... jij bent ook om op te vreten!

Sascha Meyer (1965) debuteerde in 2012 met De nieuwe arme, waarin ze vertelt over haar bestaan als arme sloeber die ooit ‘n succesvolle freelance-carrière had als styliste. Om lekker bezig te zijn, ging ze schrijven over haar ervaringen als armlastige. Sascha ging doen wat ze als kind het liefste deed: schrijven, met overgebleven lapjes knuf-fels maken en met eten spelen. Om het daarna lekker op te eten. Haar eerste woordje was ‘mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm’.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4892428
Afmeting: 28,4 x 21,7 cm
EAN code: 9789047619376
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Illustrator: Joss de Groot
Auteur: Sacha Meyer
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.