Basishandboek Bakken

Afmeting: 24,5 x 18 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Hoe maakt u een kraaklekkere meringue of een luchtige biscuit?
Wat is het geheim van perfecte crème anglaise?
Op welk manier hanteert u een spuitzak voor het mooiste resultaat?
Hoe maakt u in een oogwenk taartglazuur?

In dit boek vindt u alle onmisbare basisrecepten voor verschillende soorten deeg en beslag, romige vullingen, glazuur en garneringen van chocolade en fruit. Het bakken van taarten, koekjes, cakes en brood zal geen geheimen meer voor u hebben!
Behalve de belangrijkste baktechnieken krijgt u een heleboel klassieke en originele recepten. Ga aan de slag en geniet van zelfgebakken chocolade-truffeltaart, boterkoekjes, fruitige kwarktaart, citroensoufflé of brioches.

Kortom, dit boek is een must-have voor elke thuisbakker!
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1530062
Afmeting: 24,5 x 18 cm
EAN code: 9789044744149
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2015
Aantal pagina's: 288
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.