De groene hand De groene hand 3 - Het blauwvonk mysterie

Afmeting: 21,8 x 15,4 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
De Groene Hand is een geheime club van de vijf kinderen Daniël, Flora, Hilde, Anniek en Fabio. In de boeken staan ze iedere keer voor raadsels en samen proberen ze die op te lossen. Een gloednieuwe serie spannende verhalen voor kinderen vanaf 8 jaar. De boeken worden ondersteund via de website van de auteur met meer informatie over de club De Groene Hand (die echt heeft bestaan!) en wat je allemaal zelf bij de club kunt doen.
Er heerst een hittegolf. De vakantie nadert en iedereen is druk met het jaarlijkse midzomerfestival. In het dorp lopen zelfs twee reporters rond die een film maken. Geen mysterie in zicht. Totdat de clubleden een duistere voorspelling horen. En ze tijdens een zwempartij iets in het water vinden dat te maken heeft met 'blauwvonk'. Een spannende zoektocht begint. Wat is blauwvonk? Is het gevaarlijk? Waarom worden er steeds meer mensen en katten ziek? Komt de voorspelling uit of lukt het De Groene Hand om het blauwvonk mysterie op tijd te ontrafelen?

Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6503919
Afmeting: 21,8 x 15,4 cm
EAN code: 9789402601824
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal pagina's: 144
Verschijningsjaar: 2017
Uitgever: Aerial Media Company B.V.
Bindwijze: Hardcover
Auteur: Susan van 't Hullenaar
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.