Het blauwe wonder van Mine

Afmeting: 21,7 x 21,7 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Het blauwe wonder van Mine van illustrator en vormgever Hyshil Sander gaat over de kracht van de fantasie en anders durven zijn. Een magisch en speels boek voor kinderen die wat meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken.

Mine is een buitenbeentje op school en voelt zich vaak onbegrepen. Door een magische ontdekking kan ze met een blauw potlood haar eigen wereld mooier maken. Zo heeft ze ineens lang haar. Of heeft ze vleugels waarmee ze kan vliegen. Ze tekent en tekent, en de wereld om haar heen kleurt langzaam maar zeker blauw: de stoep, het schoolplein, haar boeken. Tot alle kinderen besmet raken met haar fantasie en mee gaan doen…

Hyshil Sander werkte jarenlang als ontwerper voor o.a. VOGUE en ELLE magazine. Inmiddels is ze freelance illustrator en vormgever en werkt ze voor verschillende opdrachtgevers, waaronder Nationale Opera & Ballet, De Wereld Draait Door en VTwonen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6503805
Afmeting: 21,7 x 21,7 cm
EAN code: 9789024575770
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2017
Aantal pagina's: 40
Bindwijze: Hardcover
Auteur: Hyshil Sander
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.