Botje Botje en de zeven schroefjes

Afmeting: 23,8 x 17,6 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Botje: de nieuwe serie van Janneke Schotveld (Superjuffie!) over de allerleukste robot ooit!
Op een dag ontvangt Bibi een briefje van haar robot-vriendinnetje Botje. Botje schrijft dat Appie weg is en of Bibi wil komen. Samen met haar beste vriend Midas gaat Bibi meteen naar Botje toe. Ze treffen Botje helemaal alleen aan – zonder Appie Eensteen, de beroemde uitvinder en bovenal Botjes maker. Botje vertelt dat hij een paar dagen geleden van de trap is gevallen en opgehaald door een ambulance. Ze gaan op onderzoek uit en ontdekken dat Appie in een bejaardentehuis zit, speciaal voor mensen met geheugenverlies.
Botje vindt het heel erg, maar Bibi heeft stiekem wel wat gemengde gevoelens. Ze vindt het zielig voor Appie, maar is ook heel blij dat Botje weer bij haar is. Maar dan gebeurt er iets … Botje heeft dringend hulp nodig. Er is maar één iemand die Botje kan helpen. Alleen weet diegene niet eens meer wie hij zelf is. Wat nu?
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4899620
Afmeting: 23,8 x 17,6 cm
EAN code: 9789000347810
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal pagina's: 144
Verschijningsjaar: 2016
Illustrator: Annet Schaap
Bindwijze: Hardcover
Auteur: Janneke Schotveld
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.