Mijn hamster is een astronaut

Afmeting: 19,8 x 14,1 cm
25 % korting
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Voor de wetenschapswedstrijd op school besluit Benjamin een raket te maken van twee lege conserveblikken bruine bonen. Met Stinkie als kapitein in Bens zelfgemaakte raket en een grote geldprijs in het vooruitzicht kan er niets meer misgaan. Toch? Maar Edward Bol, hun aartsvijand, neemt ook deel aan de wedstrijd en doet er alles aan om Benjamin en zijn hamster te dwarsbomen. Zal Stinkie ooit weer op aarde landen?

Mijn hamster is een meesterbrein en Mijn hamster is een astronaut zijn de fantastische eerste twee delen uit de reeks over Benjamin en zijn bijzondere hamster Stinkie. De hilarische illustraties van Mark Chambers brengen het verhaal nog verder tot leven!

"Korte hoofdstukken, goed geplaatste teksten en tientallen amusante tekeningen maken het verhaal ideaal voor beginnende lezers die toe zijn aan boeken met losse hoofdstukken."
Parents in touch (Educatieve website voor ouders)
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4869442
Afmeting: 19,8 x 14,1 cm
EAN code: 9789048308156
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2013
Auteur: Dave Lowe
Bindwijze: Hardcover
Illustrator: Mark Chambers
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.