Fantasia III

Afmeting: 15 x 19,5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
De regenboogdraak komt mij halen om Florina, de feeënkoningin, te redden uit de gemene klauwen van de heks Strega (jullie kennen haar nog uit mijn eerste twee Fantasia avonturen). Strega heeft Florina ontvoerd en nu lijdt heel Fantasia onder een alsmaar voortdurende ijskoude winter. BRRR…
Ik aarzel geen moment en laat mij door de regenboogdraak meenemen naar het rijk der kabouters, waar ik gelukkig mijn oude vrienden van de Fantasiaclub weer ontmoet. Samen gaan we op weg om Florina te zoeken. We hebben van Boletus, de koning van de kabouters, een heel bijzonder kompas meegekregen om ons te helpen onze weg te vinden. Maar die weg voert ons langs de vreselijkste plekken: het Rijk der Nachtmerries bijvoorbeeld, of wat dacht je van de Vuurspuwende Vulkaan of het gevecht tegen de Ring van Licht? Uiteindelijk moet ik het opnemen tegen Strega zelf in een bloedstollend duel, terwijl we op draken vliegen!
Net als in het eerste deel van Fantasia kun je onze avonturen niet alleen lezen, maar ook ruiken. Op acht plekken in het boek zit een 'kras en ruik' pagina verstopt, met geuren in alle soorten: soms verrukkelijk en verleidelijk maar soms ook walmend en stinkend. Veel plezier! Auteur: Geronimo Stilton. Inhoud: 295 pagina's. Geschikt vanaf 7 jaar.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3011914
Afmeting: 15 x 19,5 cm
Geschikt vanaf: 7 jaar
EAN code: 9789085920496
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2008
Aantal pagina's: 295
Uitgever: De Wakkere Muis
Auteur: Geronimo Stilton
Bindwijze: Hardcover
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.