Fantasia II - De speurtocht naar het geluk

Afmeting: 15 x 19,5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Na het succes van Fantasia kon deel II natuurlijk niet uitblijven. In 'De Speurtocht naar het Geluk' roept Florina, de feeënkoningin, opnieuw mijn hulp in voor het uitvoeren van een bijzondere opdracht. Ik moet van haar op zoek gaan naar het Hart van Geluk, samen met de regenboogdraak en nieuwe leden van de Fantasia Club. Onderweg beleven we de ijzingwekkendste avonturen en vind ik wel 33 sleutels, waarvan ik niet snap waar ze voor dienen. Tot ik ineens een deurtje in een kristallen boom ontdek. Bij de Orken weet ik maar net op tijd het vege lijf te redden en de gemene heks Strega kruist ook weer mijn pad. We bezoeken de schatkamer in Luilekkerland (oh, die heerlijke chocolade geur…) en ik speel een spannend partijtje schaak met Koning Pretletter van Het Speelgoedparadijs.
Achterin Fantasia II vind je allerlei spelletjes en heerlijke recepten die we van onze reis hebben meegenomen. Auteur: Geronimo Stilton. Inhoud: 392 pagina's. Geschikt vanaf 7 jaar.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3011913
Afmeting: 15 x 19,5 cm
Geschikt vanaf: 7 jaar
EAN code: 9789085920168
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2005
Aantal pagina's: 392
Uitgever: De Wakkere Muis
Illustrator: Francesco Barbieri
Auteur: Geronimo Stilton
Bindwijze: Hardcover
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.