Wat niemand weet

Afmeting: 21,8 x 15,1 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Tap op de foto om in te zoomen.
20,51
Dit artikel is uitverkocht en komt niet meer terug in ons assortiment
Omschrijving
Wat de mooiste zomer van haar leven had moeten worden, eindigt voor Rosalie in een vlucht. Weg van Villa Aurore en van wat daar is gebeurd, weg van haar grote liefde Friedrich. Terwijl diens landgenoten België binnenvallen en een spoor van dood en vernieling achterlaten, keert zij terug naar haar familie. Rust en geborgenheid zal ze echter niet bij hen vinden, maar bij een rijke, eenzame weduwe.
Niet veel later bereikt de oorlog ook Rosalie. Zo goed en zo kwaad als het gaat, zoekt ze een manier om zich aan te passen aan de nieuwe omstandigheden.
Door een nieuwe vriendschap neemt haar leven een onverwachte wending: ze raakt betrokken in het ondergrondse verzet tegen de Duitse bezetters. Een spannende maar ook gevaarlijke tijd breekt aan.
En dan duikt er plots een oude bekende op, die haar leven eens te meer zal veranderen en die het gevaar wel heel dichtbij brengt.

Het tweede deel van het portret van een meisje dat door schade en schande haar eigen weg vindt en volgt, tegen de achtergrond van de Eerste Wereldoorlog.

De auteur brengt aspecten van bezetting en verzet op de voorgrond die meestal niet of nauwelijks aan bod komen in verhalen over de Eerste Wereldoorlog.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4877749
Afmeting: 21,8 x 15,1 cm
EAN code: 9789044820638
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Auteur: Karen Dierickx
Bindwijze: Hardcover
Verschijningsjaar: 2013
Uitgever: Clavis B.V.B.A., Uitgeverij
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Op dagen voor 21:45 uur besteld, volgende dag in huis
  • Gratis verzenden vanaf € 35 in NL BE
  • GRATIS afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.