Charlie en Eddie

Afmeting: 21,8 x 14,2 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
'Charlie en Eddie' is een jeugdboek van Paul Dowswell over de Eerste Wereldoorlog. Dit boek is geschreven in korte zinnen en makkelijke woorden, waardoor het ook heel geschikt is voor kinderen met leesproblemen.


De broers Eddie en Charlie, 17 en 18 jaar oud, vinden een foto van twee Engelse soldaten op een strand in Frankrijk. Ze hebben het geweer met bajonet in de hand en staan op het punt zich te storten in het oorlogsgeweld. Wat Eddie en Charlie (nog) niet weten is dat de twee soldaten hun oud-ooms zijn, die in hun enthousiasme om de Duitsers te verslaan hebben getekend voor een zogenoemd vriendenbataljon. Wat als een romantische heldendaad begint, eindigt voor de twee rekruten in een nachtmerrie. Een aangrijpend boek van de auteur van Ausländer.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6500745
Afmeting: 21,8 x 14,2 cm
EAN code: 9789026621994
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2016
Aantal pagina's: 96
Uitgever: Callenbach
Bindwijze: Hardcover
Auteur: Paul Dowswell
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.