Hoe overleef ik mijn vakantie?

Afmeting: 18,0 x 12,0 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Hoe overleef je je vakantie, in een saai hotel op Corsica? Met een verliefde moeder, zonder je eigen vader, maar mét een afgrijselijke Apenbil?
Gelukkig ontmoet Rosa Jonas. Die krijgt het geweldige idee een wandeltocht te gaan maken, stiekem met z'n tweeën. Maar het weer wordt slecht, de rustig kabbelende rivier die ze oversteken verandert in een woest bulderend monster en tegen de avond merken ze dat ze verdwaald zijn. Het wordt koud, ze hebben honger en dorst en ze zijn al uren geen mens meer tegengekomen...



Dit spannende boek is voor iedereen die van avontuur houdt. Het zit vol handige survivaltips, die op elke vakantie van pas komen (of je nu verdwaalt of niet). En ook de rest van het jaar!
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4890615
Afmeting: 18,0 x 12,0 cm
EAN code: 9789045117751
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal pagina's: 104
Verschijningsjaar: 2015
Illustrator: Annet Schaap
Uitgever: Em. Querido's Kinderboeken Uitgeverij
Auteur: Francine Oomen
Bindwijze: Paperback
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.