Superhelden3.nl

Afmeting: 22,3 x 14,9 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Superhelden3.nl is het superspannende derde deel van de trilogie Superhelden.nl van Marcel van Driel. Niet te missen voor fans van De Hongerspelen! Deel 1 is verkozen tot Kerntitel van de Kinderboekenweek 2013.

Mr. Oz stuurt Iris en Alex voor een levensgevaarlijke missie naar Colorado, waar ze een geheime satelliet moeten kapen. Volgens Alex wil hun mysterieuze leider hiermee een Derde Wereldoorlog voorkomen, maar haar broer Justin beweert dat Mr. Oz de wereld juist wil vernietigen. Wie moet Iris geloven: haar broer of de jongen op wie ze al tijden verliefd is? Wie van de twee moet ze stoppen om de wereld te redden? En wat gebeurt er met haar beste vriendin YunYun als ze Mr. Oz dwartboomt?

Marcel van Driel heeft meer dan dertig kinderboeken geschreven. Zijn spannende serie Superhelden.nl is een groot succes. Marcel woont in Utrecht en is net als Iris dol op gamen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4885721
Afmeting: 22,3 x 14,9 cm
EAN code: 9789026135019
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2013
Aantal pagina's: 272
Uitgever: De Fontein
Bindwijze: Hardcover
Auteur: Marcel van Driel
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.