Het leven van een Loser - Niet te filmen!

Afmeting: 22,0 x 15,1 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Loserfans opgelet! In Het leven van een Loser - Niet te filmen! van Jeff Kinney lees je hoe Bram Botermans tot leven komt in drie Loserfilms.

Wil je weten wat er allemaal bij komt kijken om een Loserfilm te maken? Lees in dit boek hoe de serie Het leven van een Loser werd verfilmd in drie speelfilms van 20th Century Fox (in Nederland op dvd verkrijgbaar).

In dit boek vind je foto's, storyboards, kledingontwerpen en nieuwe, originele tekeningen voor de film. Je leest hoe de films tot stand kwamen. Dit boek mag je als Loserfan niet missen!

Jeff Kinney ontwikkelt online games. Als kind hield hij geen logboek bij (daar heeft hij spijt van), maar hij wilde dolgraag cartoonist worden. Het leven van een Loser was zijn eerste boek.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4876116
Afmeting: 22,0 x 15,1 cm
EAN code: 9789026135040
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2013
Aantal pagina's: 256
Uitgever: De Fontein
Bindwijze: Hardcover
Auteur: Jeff Kinney
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.