Alle hens aan dek

Afmeting: 23,7 x 15,5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Om zelf te lezen of voor te lezen: laat je meevoeren door deze bekroonde klassieker van succesvol schrijfster Bette Westera.
Peter-Paul piraat
Peter-Paul is een onopvallend jongetje met pluizig piekhaar, best wel grote oren en een nog grotere fantasie. Hij weet al wat hij later worden wil: piraat. Daar moet hij van zijn meester een opstel over schrijven. Als het opstel door een wonderlijke speling van het lot terechtkomt bij de kapitein van piratenschip Draculus Drie, mag Peter-Paul - PéPé vanaf nu - meteen inschepen. De bemanning, bestaande uit Hens 1, Hens 2 en Hens 4, leert hem alles over het leven aan boord: enteren, zeilen strijken en hozen. Maar waar is Hens 3 eigenlijk gebleven?
Bette Westera & Joanne Lew-Vriethoff
Alle hens aan dek werd geschreven door Bette Westera, die in 2015 de Gouden Griffel won. In het boek staan tekeningen van Joanne Lew-Vriethoff. Het werd bekroond met een Vlag & Wimpel van de Griffljury. Een heerlijk kinderboek dat zowel geschikt is om voor te lezen (vanaf 5 jaar) als om zelf te lezen (vanaf 7 jaar).
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6503670
Afmeting: 23,7 x 15,5 cm
EAN code: 9789025767020
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal pagina's: 144
Verschijningsjaar: 2017
Auteur: Bette Westera
Uitgever: Gottmer
Bindwijze: Hardcover
Illustrator: Joanne Lew-Vriethoff
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.