Finalekriebels (Turntoppers 4)

Afmeting: 21,8 x 15,6 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Het Turngala bestaat tien jaar en houdt een talentenjacht: de winnaar mag optreden voor duizenden mensen in de grote show! Nikki en haar turnvriendinnen doen mee en steken zelf een leuke act in elkaar. Zijn ze goed genoeg om de ¿nale te halen? Ze vliegen er vol goede moed in, maar al snel slaat de twijfel toe. Iemand van hun tegenstanders is uit op wraak. En Marijke gedraagt zich steeds vreemder. Als Nikki dan ook nog eens tot over haar oren verliefd wordt en totaal niet weet wat ze daarmee aan moet, lijkt de overwinning wel heel ver weg.
Een nieuw razendspannend avontuur van de meiden en jongens van Top Spirit over een vriendschap uit het verleden, twijfel en verliefdheid. Voor lezers vanaf 9 jaar, ook voor meisjes én jongens die (nog) niet op turnen zitten.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6503573
Afmeting: 21,8 x 15,6 cm
EAN code: 9789044829587
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2017
Uitgever: Clavis bvba
Bindwijze: Hardcover
Auteur: Simone Kortsmit
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.