Max Prince en de betoverde spiegel

Afmeting: 24,0 x 17,0 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Tap op de foto om in te zoomen.
18,51
Dit artikel is uitverkocht en komt niet meer terug in ons assortiment
Omschrijving
Het was midden in de nacht. Er lag een dik pak sneeuw en buiten sloeg de torenklok twee uur. Max Prince kan dan nog niet overzien dat dit moment zijn leven voorgoed heel ingrijpend zal gaan veranderen. Max ontdekt dat de spiegel die hij van zijn grootvader heeft geërfd magische eigenschappen bezit. Groot is zijn verbazing als blijkt dat hij en zijn vriend Ketut voorbestemd zijn om een wonderbaarlijke opdracht te vervullen. Velen hebben eeuwen gewacht op dit moment, want als ze er samen in slagen om deze wonderbaarlijke opdracht te vervullen, dan zal dit verstrekkende gevolgen hebben voor de wereld. Het tweetal ontmoet de meest uiteenlopende en bijzondere mensen. Uit alle aanwijzingen die ze zowel in Engeland als op Bali vinden, blijkt dat ze op reis moeten.
In dit eerste boek van de driedelige reeks over de belevenissen van Max en Ketut neemt dit spannende, magische avontuur een bizarre wending in India.
Een aantal jaren geleden ontstond in de trein op weg van Amsterdam naar huis het idee voor het verhaal van de avonturen van Max en Ketut. Er was alleen geen tijd om het verhaal op te schrijven met een fulltime baan, twee opgroeiende dochters en een huishouden. Pas toen er een rustiger periode aanbrak, besloot de schrijfster om het verhaal, dat al zo lang in haar hoofd zat, op papier te zetten.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4877362
Afmeting: 24,0 x 17,0 cm
EAN code: 9789076407531
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Auteur: M.L. Fontaine
Bindwijze: Paperback
Aantal pagina's: 316
Verschijningsjaar: 2013
Uitgever: Tattwa, Uitgeverij
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Op dagen voor 21:45 uur besteld, volgende dag in huis
  • Gratis verzenden vanaf € 35 in NL BE
  • GRATIS afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.