Stinkbom en ketchupkop

Afmeting: 19,8 x 14,1 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Hey jij! Nee, niet jij - de persoon achter je! Nee, hij ook niet. Een beetje naar links, een beetje meer naar links... jij! Oh verdorie... laat ook maar... Beste iedereen, (jij ook), welkom in de wereld van Groot Poeha. Het is hier fantastisch, al is er meestal wel een hoop gedoe (het zit hem in de naam, natuurlijk). Maak kennis met onze helden Stinkbom en Ketchupkop wanneer ze op een heel erg gevaarlijk, nagelbijtend spannend avontuur gaan (maar het zou ook wel eens heel grappig en een beetje vreemd kunnen worden). Oh, en er komen misschien ook een paar gemene dassen in het verhaal voor...

Ontmoet de grappigste personages die ooit door de mensheid gekend zijn in dit wonderbaarlijk hilarische boek dat je van je sokken zal blazen van het lachen!

Een paar tellen later, in de slaapkamer aan de andere kant van de overloop, trok de broer van het meisje een van haar tenen uit zijn linkerneusgat. Hij kreunde vermoeid. 'Goeiemorgen, Stinkbom!' riep het kleine meisje vrolijk terwijl ze zich met een plof! op zijn buik liet vallen. 'Het is tijd om op te staan!' 'Waarom?' vroeg Stinkbom nors. 'Omdat het een prachtige ochtend is,' antwoordde het meisje, 'en de zon schijnt en we spelletjes kunnen spelen en avonturen kunnen beleven, en als je nu niet opstaat, giet ik voortaan altijd pap in je broek.' Daar dacht Stinkbom eventjes over na. Het klonk wel interessant om voortaan altijd pap in zijn broek te krijgen, maar bij nader inzien wist hij niet zeker of hij daar zin in had. Dus besloot hij uit bed te komen.

John Dougherty werd geboren in Larne in Ierland. Hij studeerde psychologie en probeerde daarna diverse baantjes. Zo werkte hij bij een hostel van de YMCA, bediende hij machines in een fabriek en was hij een (weinig succesvolle) singer-songwriter, voor hij uiteindelijk leraar op een basisschool werd. In die baan werd zijn interesse voor jeugdliteratuur gewekt, en al snel begon hij zijn eigen verhalen te schrijven. Nadat zijn eerste boek in 2004 werd gepubliceerd, besloot Dougherty full time schrijver te worden.

Ik vond dit boek zo ontzettend grappig! Ik heb het in één keer uitgelezen omdat het zo leuk was en ik niet kon stoppen met lezen. Waarschuwing: je krijgt wel tranen in je ogen en kramp in je kaken van het lachen!

- Charlotte, 9 jaar
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4875440
Afmeting: 19,8 x 14,1 cm
EAN code: 9789048309337
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal pagina's: 184
Verschijningsjaar: 2013
Bindwijze: Hardcover
Auteur: John Dougherty
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.