Fantasia IV - Het drakenei

Afmeting: 15 x 19,5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Op een nacht in de herfst komen Prulletje Prulschrijver en de Regenboogdraak me opnieuw halen voor een reis naar Fantasia. Dit keer heeft Alys, de prinses van de Zilveren Draken me nodig. Het laatste drakenei is gestolen en nu dreigen de draken in Fantasia uit te sterven! Natuurlijk moet ik in actie komen, want dat mag niet gebeuren. Wederom een gi-ga-geweldig avontuur in Fantasia dat me langs de betoverde tuin van de Zeven Zusters voert, maar ook langs de gevaren van het Trollenrijk.
Achterin het boek vind je heel veel informatie over draken. Als je dat allemaal gelezen hebt, mag je jezelf een echte drakoloog noemen. Auteur: Geronimo Stilton. Inhoud: 384 pagina's. Geschikt vanaf 7 jaar.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3011915
Afmeting: 15 x 19,5 cm
Geschikt vanaf: 7 jaar
EAN code: 9789085920717
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2009
Aantal pagina's: 384
Illustrator: Danilo Barozzi
Uitgever: De Wakkere Muis
Auteur: Geronimo Stilton
Bindwijze: Hardcover
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.